" Ja svenska är ju så tråkigt. Jag läste på komvux"

Häääääjh

Jag underhåller mig själv med att räkna hål i armvecken efter blodprov II, 6 hål är det. Tänkte bara passa på att gnälla nu när jag har chansen. Sjuksköterskan borde fokuserat, tycker jag, inte pratat om sitt komvux. Visst, distrahera mig hur mycket du vill men gör rätt i alla fall eller håll käften och fokusera. Det positiva är ju att dom har en plansch om ananas, den är underbar.

Det har inte hänt något spännande i veckan, bara friluftsdag, korvfest, blottning av Montelle, prov, misslyckande på bilden (Bildläraren var sarkastisk och kallade mig Van Gogh) o annat trevligt.

F


WOW


Javisst, detta är vad vi ska göra efter studenten. Det gäller att börja planera i tid. 

Det enda trevliga den här veckan är upptäckten av "Fria Kanalen Gävle". Det går att titta i timtal, eller mest lyssna kanske eftersom att det enda som visas är bilder, men musiken är desto bättre. Det är också trevligt, tycker jag, att Felicia har skaffat en Mac, hon har äntligen tagit sitt förnuft till fånga.
Historieprov i morgon. ÅNGEST.
/eeeeeehhhhh

Nålar och Kanyler

Det är synd om oss här på kannibalmördarvägen. Jag har tagigt blodprover, sjuksköterskan stack fel några gånger innan hon kunde tappa blod från mig. Det ser ut som att jag har knarkat hela helgen.
Ellen har tagigt en spruta inför Egypten. Mysig start på veckan med andra ord.



Förövrigt har vi inrett lägenheten med bilder på b.la Darin, Jonas brothers, 50 cent, Tysklands fotbollslandslag 2008 och andra fina.

F


RSS 2.0