HypokondrikerN slår till igen

Just nu har jag fruktansvärt ont i bihålorna, snorar och slemmar, har ont i huvudet och nyser lite för ofta. Det skulle kunna vara en förkylning, men det tror jag inte på sedan jag kollade upp pollenallergi. Symptomen på det är nämligen desamma och dessutom har man inte feber, vilket jag inte har. Dessutom är det vanligt att man är allergisk mot äpplen, kiwi, paprika, tomater och andra frukter/grönsaker i kombination med pollen. Därför är jag tämligen säker på att det är pollenallergi! Det är så synd om mig!
Fast, å andra sidan var jag säker på att jag hade fått Parkinson i höstas också...

Sjukt vidrigt

Lenke spydde på Engelskan, hela boken och fönstret täcktes. Både jag och Ellen var i rummet och fick en traumatisk upplevelse. VEM ÄR DUM NOG ATT GÅ TILL SKOLAN ILLAMÅENDE?!                                                          Handspriten åkte fram och klassen flydde rummet, nu har vi varsin hink att spy i (ifall idioten med magsjuka smittat någon av oss).  Tyst spydde han också så ingen märkte något förens lukten spred sig…INTE OKEJ LENKE, inte okej.


En egen man

Ellen har fått den bästa present en 17-åring kan få, en man i hårt material.

Alice i underlandet möter Östen med resten

Östen med Resten – Hon Kommer Med Solsken
Tänk sedan Light trippandes som Alice i Underlandet till detta. Psykadeliskt!

Jag är helt förtvivlad!

Anna Bergendahl vann och jag vill inte leva längre.
För första gången på länge känner jag att det är en rent dålig låt som vinner, den är tråkig, intetsägande och totalt meningslös; ingenting man minns. Hon kommer i alla fall komma sist i Oslo, då inga av de utländska jurygrupperna gav henne speciellt många poäng.
Jag tänker inte gå till personangrepp, men jag hoppas vid gud att hon ordnar till sin gula hårfärg till Eurovision, annars kommer jag skämmas för mitt svenska medborgarskap.
Vad är det för fel på Svenska folket?!

Schlagerbögen inom mig dör lite.

Varför fattar inte Svenskarna att Erik Saade är det som kommer fungera i Europa? Nej nej, alla röstar på Anna eller vad hon heter. Trist låt, ful tjej, jag skäms. Representerar hon oss i Norge kommer jag dö på allvar.
Erik Saade FTW!
JAG ÄR SÅ ARG

Back on track

Jag hatar x-tåget, det går långsamt, är kallt och har obekväma säten.
Egypten i en vecka var helt okidoki, anser jag just nu. Jag hade inte velat stanna längre, men å andra sidan så har jag ingen lust att åka till Gävle heller. Dött läge.
Mormor väntar åtminstone på mig i Gävle, hon har gjort pizza som vi ska värma och äta och så ska vi handla mjölk och fil, kanonkul. Dessutom har hon ju med sig matlådor också, så nu kommer jag inte behöva laga mat på två månader. Jippi!
Det mest fascinerande just nu är statistiken på mitt spotifykonto. De tre mest spelade låtarna är i följande ordning: Pärleporten (- Göran Lindberg och Frälsningsarméns kör), Ovan där (- Roland Cedermark) och Fernando (- Abba). Tur att det bara är jag som kan se det, annars skulle Spotify få mig att framstå som största tönten ever. Vilka låtar som kommer efter de redan nämnda tänker jag inte ens gå in på, det skulle inte göra det hela bättre.
Och för att göra alla extra uppmärksamma: jag fyller år om åtta dagar.


Jag kräver ingen present verkligen inte, men får jag ingenting så kommer resten av året bli jävligt jobbigt. För alla andra, bör tilläggas, inte mig.




OS abstinens

OS är slut och jag har absolut ingenting att göra just nu. Patetiskt att jag blev så sjukt besatt av OS att jag nu känner en viss tomhet.

 

Ellen och fler från Vasaskolan är i Egypten hela sportlovet. Ska bli spännande att se hur många som blev magsjuka och attackerade av kackerlackor stora som labradorer där borta i värmen.

 

Jag                                         Ellen

Jag tröstar mig med skidspåren bakom huset & anemi medicin, ganska bra ändå.

F

 


RSS 2.0