AJ

Jag är bra dum.

Patrik högg mig i handen med en blyertspenna idag, kanske att det lite var mitt fel.                                                Först trodde jag inte att udden fastnat i handen men det hade den visst gjort.

 

För ett tag sen drog jag upp det halvläkta såret, rotade runt och drog ut en liten bit av spetsen som satt djupt i "handköttet"...aj, ajajajajajajaja. Det gör ont, blodet rinner, perfa.

Intressant liv.

 

 

F



Den blåa mustachen

Ja, vi är mobbade.
idag har jag : Lyssnat på kristen julkonsert, sjungigt lite för högt på franska, målat en fin mustach på mig själv, haft fight med Ellen med hjälp av köksredskap (hon hade en slev den jäveln),lekt transformers,  gjort konstiga små ljud, LAGAT MAT (!!!) hånat Ellens Franska, dampat.
Musiken här är väldigt varierande, låten just nu går "traktor, traktor, åååoooohhhh, harva, harva, meka, meka" och Ellen säger att det finns en djupare mening med den...

Knarkiga chokladbollar

ÄJ
jag kan inte sova...jag kom igång med artikeln och blev riktigt pepp men nu är klockan mycket, fast jag är inte trött, kan de bero på att jag sov från det att jag kom hem till 20.00?nääääääääääääääääääääääääää aja, whatevha
idag fick vi besök av en Hare Krishna snubbe, han bor i ett kollektiv, bjöd på mystiska chokladbollar som smaka lim och var superduperdunder mysig. Man blev lite kär i han, jag vill oxå vara sådär harmonisk...eller en transformer.
Jag, Lilly och älän har snöat in på transformers, vi har namn och bakrundsmusik och ska göra en serie, jag försöker prata med tuff mörk röst men låter bara oerhört pubertal.
Jag är föresten rädd för den konstiga gamla mannen med mybyxor som går på gatan med handen i byxorna. Efter det att Montelle ropade HALLÅÅÅÅH HALÅÅÅH så är han nog ute efter oss, oh shit.
/Black hawk (Felicia)

Transformers är vi allihopa



Nu kommer vi ut, vi är Transformers.

Dagens Outfit

Detta är något jag tänker köra med, i brist på bättre att skriva.



Tröja: RIO
Jeans: Basutbudet
Skor: Basutbudet
Skärp: Decades

Jag beskriver själv stilen som: Avslappnad och ointresserad

Satre pissa sur le tombeau de Chateaubriand

det står: sartre pissade på chateaubriands grav. översatt till franska)
Vi lär oss bara det nödvändigaste på Franska 3 kursen...
Nu sjunger Ellen med i inatt inatt låten som ställts på repeat, snart ska nog jag oxå kunna den. I övrig är det inte stabilt, jag har fått läskiga "sanna" berättelser om andar berättat för mig, som om jag inte var paranoid nog. Nä, jag ska gör ett test inatt, ställa alla stolar noggrant placerade och se om de flyttar sig.
Idag blev jag även jämförd med en Gammal heroisist som går på amfetamin, jag pratar grummligt när jag är trött.
hedåh/F

Trevligt trevligt

Isabelle och Lilly är här, de håller på att göra sig hemmastadda i sin hörna. Sockerkaka, te och Omegle står på tapeten nu, självklart lyssnar vi på 50 cent, Eminem och Snoop Dogg.
Agnes kommer nog snart också, och Johanna borde varit här för längesedan. Det är så trevligt att bo i ett kollektiv!

Man får faktiskt cykla på bilvägar oxå!

Det finns dagar, någon gång om året, då jag låter mitt intellekt styra. Idag var inte en sådan dag.

Eftersom mitt busskort ligger i idrottshuset och det är SVINDYRT att åka buss så bestämde jag mig för att cykla hem, några små detaljer bara, det regnar, jag är sjuk och vägen var totalt främmande för mig. Men vad gör jag då?

Jo jag ser bussen, svänger ut på bilvägen och cyklar utav bara helvete för att hitta tillbaka till kannibalmördarvägen. Jag dog ju inte i alla fall. Nu ska jag kurera mina öron.

Heddååååh  / Felicia


Detta fält måste fyllas i

Hejsan.
Det ekar i hela lägenheten och golven borde dammsugas...jag gör det imorgon.
Ikväll börjar Paradise Hotel, jag vill se det men eftersom att jag är så mogen och ansvarstagande så har jag beslutat mig för att 22 är alldeles för sent. Då ska jag sova!

http://deadbymusic.blogg.se/2009/november/videoblogg-latverkstan.html

Fantastisk videoblogg. Jag tackar the Crew för helgen.

Vinter efterfrågas

AY

Religionshemprovet är klart nu efter sisådär 4 timmar. Huvudet gör ont och utanför ser det ut som att någon hällt en stor hink med dimma över hela Falun, Som ett stort moln med ångest.

Borde det inte vara massa snö på backen vid det här laget? och små hustomtar som luktar kanel och gömmer sig i snögropar, kanske någon vilsen ren som tappat bort sig i snöstormen och när man går ut så biter kylan tag i kinderna, mörkt är det ju i alla fall.


P-I-M-P

Ellen är så huslig av sig, diskar med ett förklädde.
Notera voffsingen på golvet!
ptym.

Vaccinsjukan har drabbat oss på Kannibalmördarvägen

Javisst, jag har ont i armen, huvudvärk och känner mig allmänt snurrig. Felle är i ungefär samma situation + frossa och "ser jag inte lite gul ut?"
Igår var lekte jag Estet i Bollnäs, jag såg EST08 spela i "Café Krake", en musikal. Det var trevligt, men jag var inte tillbaka här förrän halv 12 ungefär, det i kombination med svinet var inte superbra.

Nu har Felle hämtat kikaren och ska spionera på grannarna (y)

svinInfluensa vaccinet, resultat.


Ungefär sådär ont gjorde det.
.
....Och det gör det fortfarande. Min arm är i plågor och jag kan säkerligen säga att jag prickar av nästan alla biefekter som man kan få, fast jag har nog bara "fantom ont". Sen hjälpe det ju inte att hon som skulle ge mig sprutan inlede med "Du vet, det kan ju göra lite ont, bara lite, eller, det gör nog ont", förtryggande värre.
.
Idag är jag ensam i lägenheten, paranoid som jag är så äre obehagligt. Grannarna bråkar om nätterna, skriker "EYYYE EYYYYE EYYY", man blir ju lite orolig. Men jag ska nog klara mig, plugga franska och äta lime-halstabletter.
ptym/ Jean-Luc

Konspirationsteori

Jag har kommit fram till att Calle Schulman är ett stort jocke-fan, inte nog med att han härmade honom med glasögonen på den förra headern. Nu har han kopierat en rubrik!


Originalet ^



Kopian ^


Är det ett bloggbråk på gång?


/E

Dom vill bara hjärntvätta oss med sitt vaccin!

Imorgon ska vi få svininfluensavaccin, vacksin, vaxin, Vakkzin,waczinn, jaja skitsamma. Vi kommer iallafall att bli förlamade hela bunten. Jag bara känner det på mig. A capten knows.
Nu är skolkatalogen här, den är värre än värst, hemsk, fruktansvärd och nu ska hela Gävle se det?
...Tack för det, verkligen.
"Skulle jag gå IV skulle jag hoppa över skolkortet" - Elaka Ellen som inte har förståelse för oss IV-ungar.
OH, det snöar ju också! Lyckan är obeskrivlig, jag borde trycka i mig en skål gröt, men jag är för upptagen med att läsa bloggar för att göra gröt.
ptym/ Snoop dogidog

JAHA, FOTBOLL!

Av någon anledning är det Fotbollsgalan som visas på vår tv nu, vi skyller på Lenke som är här tillsammans med Montelle. Och Emo-Felicia som vill se Kent. "De invigeeeeer" sa Lenke. Galan har hållit på i 30 min, och Kent har inte varit upp än. Seg start.

Tidigare tittade vi på "Planet Sketch", FANTASTISKT program, vilket även "Halv 8 hos mig" är.


Dement fiiifan

I min totala förvirring (som för tillfället är mitt liv) lyckades jag gå upp en och en halv timme för tidigt...EN OCH EN HALV TIMME!

Så nu sitter jag här och fryser på Kannibalmördarvägen och försöker driva tid. Problemet är att det inte finns någon annan idiot än mig som gör sånt här så ingen är tillgänglig.

 

Och mitt busskort funkade inte, eller så ljög busschaufförn, tyckte han såg lite mystisk ut.

 

"Livet är så underbart när man är korkad, tom och glad"


ptym/ Retardo



RSS 2.0