Mitt livs, kanske, lyckligaste dag

Eftersom att jag har träffat Johan Palm idag, kan jag dö lycklig. Hehe, starstruck. I vilket fall som helst så har jag haft en minicrush på honom sedan den helt fantastiskt prepubertala tolkningen av Jhonny The Rocker i Idol 2008 (det enda hela idolavsnittet jag någonsin har sett, vill jag tillägga till mitt försvar).
Aja, skiter man väl i.
Det är jag och tolvåringarna <333333333333333

Onödigt

Onödigt att skriva ett inlägg nu från Sätra, jag kan ju liksom inte toppa Felicias NEW YORK inlägg (lol på att jag höll på att skriva new yourk, det hade varit fint). I vilket fall som helst händer ingenting här. Inga mord, inga bomber, inga knivhuggare.
Öhman fyller år om 6minuter, så jag kan väl ta och tillägna henne detta inlägget. Det är väl sött?

Sarskolan i New York

HAH, jag dog inte aven fast en norrbagge styrde planet.
Och jag hittade en dator har i loungen pa 44 vaningen..jeeevla stort hotel.
Igar vare judeparad i ca 6timmar eller som amerikanerna kallade det salute to Israel, spannande med skottlossning och fascist amerikaner.
Mycket hander har, egyptiskt skit, utskallning av Amerikaner, min bror har blivit kroppsvisiterad med gummihanskar, jag har sett RIKTIGA gangsters och nastan dott i en taxi bil, jo det ar javligt bra har, fiiiint och blinkande. Idag ar det sista avsnittet av LOST nagonsin pa times square och nan stor filmpremiar.
Nu ska jag till Wall street och sedan vidare till times square imorgon bli're mote med en proffesor och annat fint. Jag blir sakert mordad har...MEN DET SKITER MAN VAL I, hejdaaaa.

fffffeeeeeeeee


Inlägget tillägnat vårt största fan



Joakim Baer Lundgren a.k.a. Mustafa Montelle!!!
Pöööööt!

Kineserna går lös

Heh, egentligen har jag inget internet. Men jag är kreativ och hackar mig in på grannarnas  ”people’s republic of China network”, visserligen en pinne men hä funkar ändå.

Ellen har lämnat mig för en dag och åkt till Rättvik så jag tillverkar knäckemon som vi ska bli rika på. Jääääävlar va cash jag ska ha när vi får ett genombrott med knäckemon, inte om utan när!

Imorgon fyller mamma år (Johanna) och grannarna är inblandade i en knarkhärva (eller inte), på fredag åker klassen till Stockholm och på lördag åker jag till New York.

Eh, ja….de plitar på ganska fint här, nu äre dock nån som skriker utanför rutan, kanske ett till mord, måste kollas! :DDDD

ffffääääää


Fantastiskt dygn!

Igår när vi satt här vid köksbordet och pluggade flitigt såg vi en polisbil utanför fönstret. Den stod på gatan nedanför och poliserna var inne i huset. Vi var helt säkra på att någon hade dött och var väl i extas, minst sagt. Idag förstärktes extasen då vi insåg att någon faktiskt har blivit knivhuggen här, ca 50 meter bort! 
Till råga på allt så hamnade vi även mitt i bombdramat på drottninggatan, eller aa fast ne, utanför avspärrningarna. Vi har varit asnära att dö flera gånger där här dygnet! Felicia fick fuckyoufingret av en bilist när denne var nära att köra på henne!
Dessutom såg vi grannen med en spruta! Spännande, med tanke på att vi hittade en trasig soppåse utanför soprummet för någon vecka sedan, och ur den hade det ramlat smala sprutor som såg misstänkt mycket ut som någonting som det skulle gå bra att knarka intravenöst med.

Vardagsspänning!
Och dagens fynd! ett cigarettpaket med arabisk text och bild på foster. Lyckan är gjord!

tullader

Bloggning i Halv-åtta-hos-mig.edition
Felicia äter Spenat och Tomater inrullat i pasta. Man kan ana en lätt touch av någonting kladdigt.

Ja, Ellen, har ätit råris med fläskfilé, kantareller och lingon.
NOM NOM NOM
Just nu är det dessutom action här i Sätra. PolisN är här! "Någon har dött" menar Felicia samtidigt som hon pratar om "tulladerna" som jag åt för några veckor sedan.
Jaha
/Ellen

RSS 2.0